Menüü

 

18.01-22.01

E. Õun. Pasta bolognese, tomatisalat hapukoorega, maitsevesi, piim, keefir
T. Pirn. Aurutatud lõhe koorekastmes, riis, värskekapsa-kurgi-tomatisalat, piim, keefir
K. Melon. Seljanka hapukoorega, leib, sepik, kohupiim virsikutega
N. Banaan. Juurviljahautis, leib, sepik, piparkook, kama, piim
R. Mandariin. Tomati-oasupp, leib, piimakissell vaarikamoosiga

Teavet toidus leiduvate allergeenide kohta saab toidu valmistajalt.

 

25.01-29.01

E.Porgand. Lõhepasta, vitamiinisalat, maitsevesi, piim, keefir
T. Õun. Hakklihapallid juustukastmes, kartul, roheline lehtsalat, maitsevesi, piim, keefir
K. Banaan. Borš hapukoorega, marjakissell vahukoorega, leib, sepik
N. Mandariin. Kana küpsetatud juurviljadega, porgandi apelsinisalat, maitsevesi, piim, keefir
R. Pirn. Rassolnik hapukoorega, täisteraleib, sepik, kirju koera magustoit

Teavet toidus leiduvate allergeenide kohta saab toidu valmistajalt.

 

01.02-05.02

E. Banaan. Kanarisoto, kurgi tomati salat hapukoorega, piim, keefir, maitsevesi
T. Õun. Paneeritud kala, kartul, kaste, porgandi ananassisalat, piim, keefir, maitsevesi
K. Mandariin. Peedisupp hapukoorega, täisteraleib, sepik, banaan šokolaadikastmes
N. Porgand. Guljašš, kartul, värskekapsa kurgi salat, maitsevesi, piim, keefir
R. Pirn. Kananuudlisupp, leib, sepik, pannkook maasikamoosiga

Teavet toidus leiduvate allergeenide kohta saab toidu
valmistajalt.